Nederlands   Français  

Copyright © 2007
Elegance Cosmetics
All rights reserved
HISTORIEK ELEGANCE COSMETICS

Tussen 1997 en 2000 volgde ons hoofdtrainster Linda tal van opleidingen bij firma's in België, maar vooral ook bij echte topfirma's in het buitenland : Duitsland, Nederland en in mindere mate Amerika. Ze leerde werken met diverse apparatuur, pigmenten, nabehandelingsproducten, anesthesie, …

2000 : Privé-opleidingen – verkoop van topapparatuur

Elegance start als eerste met het geven van privé-opleidingen in Permanent make up. Tevens verkoopt zij professionele apparatuur, pigmenten en alle benodigdheden. Doordat zij met zoveel soorten apparatuur, pigmenten en producten werkte, kent zij deze ook als geen ander en kiest voor haar cursisten het allerbeste.

2001 : Opleidingscentra te Brussel, Kruibeke en Brakel

Cursisten over gans Belgïe vinden hun weg naar Elegance, en Linda kan het niet meer alleen. Elegance zoekt dan ook ervaren mensen uit verschillende provincies.
Eind 2001 vindt Elegance volgende mensen met ervaring (+5 jaar), die graag wensen samen te werken :
  • Karin Van Mieghem geeft privé-opleidingen te Kruibeke, later te Temse.
  • Sabine Burens geeft privé-opleidingen te Brakel en is tevens een toptrainster in 'Kunstnagels (Professionails).
  • Ann Vanderplasschen geeft privé-opleidingen te Brussel en neemt de Franstalige cursisten voor haar rekening. Gezondheidsredenen dwingen haar echter eind 2003 vroegtijdig een einde te stellen aan onze samenwerking. Bedankt voor de goede samenwerking, Ann.
2002 : Perfect Liner Dermamedical

Ondertussen steekt Elegance de nodige energie en tijd in research en development en eind 2002 komt er een nieuw topapparaat voor permanente make-up op de markt : de 'Perfect Liner Dermamedical'.

2004 : Nieuwe toptrainster bij Elegance

Ann wordt vervangen door Joëlle. Joëlle Senden is een internationale trainster, en haalde als enige Europese de hoogste onderscheidingen bij 'The American Academy of Micropigmentation'. Joëlle is gespecialiseerd in reconstructieve behandelingen en kreeg in America een Award voor haar eigen manier van tekenen bij tepelhofreconstructies 'The Art of Designing'. Ze geeft tevens opleidingen in't Frans en in't Engels.

Juni 2004 : Techniek 'Verwijderen van Permanent make-up'

Linda heeft haar eigen techniek gecreëerd voor het 'Verwijderen en corrigeren van Permanente make-up'. Deze behandeling is exclusief voor België. Met deze techniek kunnen kleine foutjes bij de pigmentatie perfect gecorrigeerd worden, doordat we nu over de mogelijkheid beschikken om het pigment terug uit te huid te kunnen halen. Een enorme meerwaarde voor de permanente make-up.

Voorjaar 2005 : Hi-Power Pen

Opnieuw werpt onze Research en Development zijn vruchten af en wordt er samen met een collega uit Nederland een nieuw handstuk op de markt gebracht : de 'Hi-Power Pen'.
De 'Hi-power Pen' is aansluitbaar op Elegance's topapparaat 'Perfect Liner'.
Op de verbeterde techniek en overbrenging werd meteen een patent aangevraagd. Linda volgt nog enkele nieuwe technieken voor wenkbrauwen 'Hairstroke' en specialisatie opleidingen voor de lippen.


De vrij recente historiek, vindt U terug onder de rubriek NIEUWS.


terug       
Groothandel in PMU

Elegance Cosmetics
Tru Serdons
Linda Renaers


Halmaalweg 4
3800 Sint-Truiden
België

Tel: 011/67.16.65
Gsm: 0476/20.65.74
Fax: 011/67.45.06

Contacteer onsBehandelingen permanente
make-up