Nederlands   Français  

Copyright © 2007
Elegance Cosmetics
All rights reserved
OVER ONS
lippen

Elegance Cosmetics startte met opleidingen begin 2000. Ze is een onderneming samengesteld uit professionele trainsters, die reeds jaren in 't vak zitten.
Elegance geeft individuele opleidingen en garandeert een maximum aan kwaliteit voor de cursist. Doordat Elegance opleidingen en specialisaties volgde in verschillende landen en zich steeds blijft verder specialiseren, kunnen cursisten steeds bij ons terecht voor de laatste technieken in Permanente make-up en Microblading.

Door een blijvende research en development, samen met een rechtstreeks contact met de belangrijkste producenten van Permanente make-up apparatuur, is Elegance steeds op de hoogte van de allernieuwste technieken in micro- en dermopigmentatie, ook wat apparatuur en producten betreft.


OPLEIDINGEN
opleidingen

Individuele opleidingen met garantie

Elegance wil de cursisten een absoluut maximum aan kwaliteit bieden en geeft voor Permanente make-up en steeds individuele opleidingen (geen groepsopleidingen). En dit zowel voor de startersopleiding 'Professional Permanent Make-up Artist' als voor de Masteropleidingen.

Bijkomende garantie voor de starter:
Indien de cursist niet slaagt voor ons tijdens de normale duur van de opleiding, wordt er een extra opleidingsdag gepland. Deze opleidingsdag hoeft de cursist niet te betalen (= gratis).
Is de cursist geslaagd en ontvangt een certificaat, maar heeft toch nog problemen na de opleiding, dan kan hij terug langskomen met een model en we doen het samen nog eens. Dit is eveneens GRATIS, tot 6 maanden na de opleiding.


APPARATUUR
apparatuur

Elegance heeft met de Derma Medical apparaten een zeer uitgebreid gamma aan professionele toestellen.
Deze topapparaten zijn uiterst geschikt voor de starters, maar ook voor alle masteropleidingen, zoals shadows, full lips, lips shadow, ombre, hairstrokes, tepelhofreconstructies, camouflage littekens, scalppigmentatie en zelfs het opvullen van fijne rimpeltjes met fractional needle.


MICROBLADING
microblading
Met microblading worden er met ultrafijne mesjes natuurlijke haartjes gecreëerd, supermooi.
Opleidingen voor starters en gevorderden, met of zonder vooropleiding van Permanente make-up en dit steeds volgens de laatste technieken.


Contactgegevens:

ELEGANCE COSMETICS
Zaakvoerders: Linda Renaers - Tru Serdons
Luikersteenweg 150
3800 Sint-Truiden
Tel. 0477/191620
elegance.cosm@skynet.be
www.permanentemake-up.be
Like us on facebook
terug       
Groothandel in PMU

Elegance Cosmetics
Tru Serdons
Linda Renaers


Luikersteenweg 150
3800 Sint-Truiden
België

OPENINGSUREN

Maandag 9.00-18.00h
Dinsdag 9.00-18.00h
Woensdag 9.00-18.00h
Donderdag 9.00-18.00h
Vrijdag 9.00-18.00h
Zaterdag gesloten

Gsm: 0477/191620

Contacteer ons