Nederlands   Français  

Copyright © 2007
Elegance Cosmetics
All rights reserved
PROFIEL LINDA RENAERS (hoofdtrainster Sint-Truiden)

Linda had haar eerste kontakten met permanente make-up in 1997.
Wat ons meteen opviel, was haar enorme passie voor deze specialiteit.

Tussen 1997 en 2000 volgde Linda tal van opleidingen bij firma's in België, maar vooral ook bij echte topfirma's in het buitenland : Duitsland, Nederland en in mindere mate Amerika. Ze leerde werken met diverse apparatuur, pigmenten, nabehandelingsproducten, anesthesie,…

Linda's karakter kan je het best omschrijven als volgt :
zeer rustig en kalm, enorm streng voor zichzelf en steeds de perfectie nastrevend, uiterst gesteld op netheid en hygiëne(soms misschien een beetje té), steeds klaar staan om iedereen te kunnen helpen, door goed geörganiseerd te zijn, probeert ze onaangename verrassingen te voorkomen.

Linda crëert haar eigen techniek van pigmenteren, met veel aandacht en comfort voor de klant (misschien is dit wel het geheim van haar succes). Tevens een techniek, waarop je verder kan bouwen als je je wenst te specialiseren.
Linda's techniek, in combinatie met een zeer goed apparaat met stabiele naald en de nodige anesthesie, leidt tot een vrijwel PIJNLOZE pigmentatie.

Maart 2000 : privé-opleidingen
Linda voelt zich rijp om haar techniek door te geven en zelf cursisten op te leiden tot echte toppers. In Sint-Truiden start ze als eerste met privé-opleidingen in Permanente make-up (tot dan werden de opleidingen enkel gegeven in groep).
Er worden hoge normen gesteld voor de cursisten met oog voor de allerkleinste details. Enkel indien de cursist voldoet, ontvangt hij hiervoor een getuigschrift (Certificaat).

Ondertussen blijft Linda zich verder specialiseren, want perfect ben je trouwens nooit.

Een absoluut succes !
Doordat zij met zoveel verschillende soorten apparatuur, pigmenten en andere producten werkte, kent zij deze ook als geen ander.
Elegance start met verkoop van topapparatuur, pigmenten van allerhoogste kwaliteit, nabehandelingsproducten, waarbij ontstekingen achteraf echt uitgesloten worden, alle bijkomende accessoires. Al snel wordt doorverteld, dat je voor Permanente make-up bij Elegance Cosmetics moet zijn.
Topspecialisten met meer dan 10 jaar ervaring worden klant en kopen apparatuur en pigmenten. Linda deelt met deze toppers diverse ervaringen en technieken uit en steekt hier bijkomend heel wat van op.

Linda blijft zich steeds verder bijscholen, om up-to-date te blijven van de allerlaatste technieken en nieuwigheden.terug       
Linda Renaers

Elegance Cosmetics
Tru Serdons
Linda Renaers


Halmaalweg 4
3800 Sint-Truiden
België

Tel: 011/67.16.65
Gsm: 0476/20.65.74
Fax: 011/67.45.06

Contacteer onsBehandelingen permanente
make-up